Een meditatie. Een minuutje van rust. Gun jezelf dat nou. Terwijl je blijft doorlezen, doe je gewoon wat er staat. Stiekem in jezelf. Dat kan je best.

Neem eens de tijd om een paar minuten ongestoord op je ademhaling te letten. Misschien lukt dat nu ter plekke wel. Concentreer je op het in- en uitademen, het liefst naar je buik in 3 of 4 tellen. Alles is goed. Ontspan je voorhoofd, je kaken en je schouders. Bij elke uitademing laat je los: de spanning in je lichaam, opkomende emoties waar je niets meer aan hebt, je gedachten die maar blijven ronddartelen en je bezig houden. Laat het los en laat het de grond ingaan, via je voeten, via je stuitje of laat het gewoon van je af glijden. Nergens oordelen, beoordelen of veroordelen: het is zoals het is en je hebt het niet meer nodig. Na enige tijd adem je wit licht in, of een andere kleur maar in elk geval universele liefde en warmte waarmee je jezelf opvult en wellicht ook je energieveld om je heen kan opvullen. Misschien kan je op een gegeven moment voelen dat je ruimte maakt door het loslaten en het weer opvullen met licht van jezelf in plaats van al die energie, emoties en gedachten van anderen, als een vicieuze cirkel.

Wil je meer leren, kom dan naar mijn meditatie avonden voor een avond rust en aandacht voor jezelf.  De Praktijk voor Spirituele Psychologie ondersteunt jou om in je kracht te komen en te blijven.

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconyou tube icon

Referenties

Bij de individuele sessie van Louise voel ik mij na een uur helemaal herboren en kan er weer helemaal tegenaan , niets moet, alles mag , met name genieten. En wil je wat met haar delen dan wordt er heel goed naar je geluisterd en krijg je warme en heldere feedback waar je verder mee kunt en ondertussen krijg je een heerlijk ontspannende massage.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

captcha 

Top