In een overvol leven waar je op van alles moet letten, kan het plezier makkelijk uit je alledaagse wereld wegglijden. Je bent zo je best aan het doen om alle ballen in de lucht te houden dat je van hot naar her rent en vergeet dat er ook tijd mag zijn om te ontspannen. Wat gebeurt er met en in jou als je zo gestrest bent?

Als je constant heel druk bezig bent, krijgt je hoofd teveel te verwerken. Je brein geeft vervolgens die gestreste signalen door aan je lichaam. Voor je het weet, raken je hoofd en lichaam uitgeput. Je komt vast te zitten in een bepaalde manier van denken en doen. Vaak lukt het niet eens meer om aan andere mogelijkheden te denken. Soms kan je heel star worden in je denken -omdat je zo’n strak schema hebt- en zal je lichaam op een gegeven moment ook gaan reageren door stram en stijf te worden.

Neem het leven dan met een korreltje zout. Maak lol. Dansen kan helpen. Yoga ook. Kijken naar een heerlijke komedie. Luister naar vrolijke muziek en LACH!
Begin gewoon heel klein met een glimlach op straat naar mensen die je tegenkomt. Trek een mondhoek omhoog, zeg goedendag. Je mag doen alsof.

Loop je vast, dan kunnen we samen kijken hoe je jouw ‘plezier’ terug kan krijgen. De Praktijk voor Spirituele Psychologie ondersteunt jou om in je kracht te komen.

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

"Wilde je toch even bedanken voor de workshop. Mooie locatie, fijne vrouwen, vertrouwd en goed gevoel.
De meditaties vond ik zelf heel fijn, ik kwam in de kamer bovenaan de trap een bak verdriet tegen waar ik niet op had gerekend. Het was mooi om te ervaren dat ik daar heel goed bij kon blijven en zo in een enorme rust belandde, Ik zakte er als het ware doorheen. Was een bijzondere en prachtige ervaring. Door het verdriet heen werd ik ontzettend licht in energie en gevoel. De dagen erna bleef het ook positief doorwerken"

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

captcha 

Top