In een overvol leven waar je op van alles moet letten, kan het plezier makkelijk uit je alledaagse wereld wegglijden. Je bent zo je best aan het doen om alle ballen in de lucht te houden dat je van hot naar her rent en vergeet dat er ook tijd mag zijn om te ontspannen. Wat gebeurt er met en in jou als je zo gestrest bent?

Als je constant heel druk bezig bent, krijgt je hoofd teveel te verwerken. Je brein geeft vervolgens die gestreste signalen door aan je lichaam. Voor je het weet, raken je hoofd en lichaam uitgeput. Je komt vast te zitten in een bepaalde manier van denken en doen. Vaak lukt het niet eens meer om aan andere mogelijkheden te denken. Soms kan je heel star worden in je denken -omdat je zo’n strak schema hebt- en zal je lichaam op een gegeven moment ook gaan reageren door stram en stijf te worden.

Neem het leven dan met een korreltje zout. Maak lol. Dansen kan helpen. Yoga ook. Kijken naar een heerlijke komedie. Luister naar vrolijke muziek en LACH!
Begin gewoon heel klein met een glimlach op straat naar mensen die je tegenkomt. Trek een mondhoek omhoog, zeg goedendag. Je mag doen alsof.

Loop je vast, dan kunnen we samen kijken hoe je jouw ‘plezier’ terug kan krijgen. De Praktijk voor Spirituele Psychologie ondersteunt jou om in je kracht te komen.

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

"De kracht van Louise is gelegen in haar mix van vrolijke nuchterheid en spirituele input. Haar grote mate van zelfreflectie is ontwapenend en daardoor is het zo gemakkelijk om lekker jezelf te zijn. Tegelijkertijd kan ze haarfijn vaak de vinger op de zere plek leggen zonder dat je het gevoel hebt in je hemd te staan. Ze zegt het niet alleen maar het is ook echt zo dat "alles goed" is. Ze weet zich te onderscheiden van veel van haar collega's die zich met bewustzijnsontwikkeling bezig houden doordat ze de behoefte aan spirituele groei en input prachtig weet in te bedden in het gewone leven".

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

captcha 

Top