Als jij naar jezelf kijkt in de spiegel, wat zie je dan?

Als jij naar jezelf kijkt in de spiegel, wat zie je dan?

Word je dan ongelukkig? Straf je jezelf dan af? Zie je dan alleen dat je rimpels hebt, pukkels, een kromme neus, te grote ogen, te kleine ogen, te dikke lippen, te dunne lippen?

Raar he, dat we alleen daar op letten en niet kijken naar wat er wel mooi, of voldoende, is.

Dat doen we ook met onze sterke en zwakke eigenschappen. We vertellen eerder dat we iets niet kunnen dan dat we uitblinken in de was doen, huis opruimen, presentaties geven, sporten, vrienden steunen in moeilijke tijden, sales, je kinderen begeleiden, je ouders verzorgen, etc. Bizar is dat toch. Misschien is het de Nederlandse aard van het beestje: doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg.

Pas als je bewust bent van hoe je tegen jezelf praat, kan je een keuze maken en jezelf veranderen. Dit is één van de oefeningen die je leert in Spiegelwerk!

Ben je nieuwsgierig naar de andere oefeningen?

Voor 33 euro krijg je 25 mails met iedere keer een andere meditatie/oefening, zodat jij meer zelfvertrouwen krijgt, meer inzicht krijgt in je eigen gedachten en meer balans kan vinden in onzekere tijden.

Meer informatie vind je op mijn website www.louisetuijt.nl/workshops/spiegelwerk

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

Hartelijk dank voor al jouw wijze hulp & inzichten voor deze dolende ziel. Heel fijn en erg inspirerend zie je en voel je altijd goed met een hele mooie en bijzondere frequentie

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.