Heb je heel even?

Heb je heel even?

Neem eens de tijd om een paar minuten ongestoord op je ademhaling te letten. Misschien lukt dat nu ter plekke wel. Concentreer je op het in- en uitademen, het liefst naar je buik, in 3 of 4 tellen. Alles is goed.

Ontspan je voorhoofd, je kaken en je schouders. Bij elke uitademing laat je los: de spanning in je lichaam, opkomende emoties waar je niets meer aan hebt, je gedachten die maar blijven ronddartelen en je bezig houden. Laat het los en laat het de grond ingaan, via je voeten, via je stuitje of laat het gewoon van je af glijden.

Nergens oordelen, beoordelen of veroordelen: het is zoals het is en je hebt het niet meer nodig.

Na enige tijd adem je wit licht in, of een andere kleur, maar in elk geval vrolijkheid, liefde of warmte waarmee je jezelf opvult en wellicht ook je energieveld om je heen kan opvullen.

Misschien kan je op een gegeven moment voelen dat je ruimte in jezelf creëert. Door het loslaten van alles wat je niet meer nodig hebt. Door het weer opvullen van jezelf met dat witte licht. Zodat je voelt dat je alle energie, emoties en gedachten van anderen en van jezelf niet meer nodig hebt.

Inademen en weer uitademen. Inademen en weer uitademen.

Vind je het lastig, dan kunnen we samen kijken hoe je jouw ademhaling optimaler kunnen krijgen. De Praktijk voor Spirituele Psychologie ondersteunt jou om in je kracht te komen.

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

Bij de individuele sessie van Louise voel ik mij na een uur helemaal herboren en kan er weer helemaal tegenaan , niets moet, alles mag , met name genieten. En wil je wat met haar delen dan wordt er heel goed naar je geluisterd en krijg je warme en heldere feedback waar je verder mee kunt en ondertussen krijg je een heerlijk ontspannende massage.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.