Het gewone leven is weer begonnen na een heerlijke zomertijd. Dan begint het: je overvolle agenda.

Je rent van werk naar huis, naar school van je kinderen, naar je ouders. Je hebt verjaardagen en andere verplichtingen. Voordat je het weet, zit je weer helemaal vast in het MOETEN.

Ga maar eens bedenken wat je allemaal moet. Je moet naar je werk. Je moet je kinderen te eten geven, de was doen, je collega aanhoren, praatje maken bij de buurman. En oh ja, je moet sporten en soms ook nog afvallen. Pfff wat een lijst.

Vaak kom je op een gegeven moment vast te zitten in al dat moeten. Heb je jezelf wel eens afgevraagd waarom je zoveel moet en van wie je dat allemaal moet. Moet het van jezelf, je vrienden, je familie? Maak eens een lijst en begin elke keer met ‘ik moet…’ Als je die lijst hebt gemaakt, kijk vervolgens of je dat nog steeds wilt doen. Je hebt echt een keuze, maar die ‘moet’ je wel durven maken. Durf voor jezelf te kiezen!

Loop je daarin vast, dan kunnen we samen kijken waar je ‘nee’ kan gaan zeggen. Spirituele Psychologie leert jou in je kracht te komen.

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

"Wilde je toch even bedanken voor de workshop. Mooie locatie, fijne vrouwen, vertrouwd en goed gevoel.
De meditaties vond ik zelf heel fijn, ik kwam in de kamer bovenaan de trap een bak verdriet tegen waar ik niet op had gerekend. Het was mooi om te ervaren dat ik daar heel goed bij kon blijven en zo in een enorme rust belandde, Ik zakte er als het ware doorheen. Was een bijzondere en prachtige ervaring. Door het verdriet heen werd ik ontzettend licht in energie en gevoel. De dagen erna bleef het ook positief doorwerken"

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

captcha 

Top