Juist als alles donker en moeilijk is. Juist als je weer in dezelfde valkuil bent gestapt. Juist als je niets meer ziet zitten, is het belangrijk om lichtpuntjes te vinden.

Tijdens mijn sessies gaan we de diepte in, bespreken we die donkere kanten van je bestaan, gaan we samen naar het oude zeer, maar altijd komen we weer terug in het hier en nu. Maken we het praktisch en nuchter. Dan blijkt dat je vaak heel goed voor jezelf kan zorgen. Als je daar met een frisse blik naar kijkt, kom je zelf tot de conclusie dat er best wel wat vrolijks, vertederends, liefs, opgewekt of misschien zelfs wel te grinniken valt. Om jezelf, om je omgeving of om mijn voorbeelden.

Je hersenen bestaan uit klittenband als het gaat om zware en negatieve gedachten. Die blijf je vasthouden. Die nare gedachten vinden het heerlijk om eindeloos verder te filosoferen. Vandaar dat piekeren zo makkelijk gebeurt. Daarentegen wordt je hoofd een anti-aanbak-pan als het gaat om leuke, mooie en positieve ervaringen: die verdwijnen als sneeuw onder de zon.

Dus ja, lachen mag, lachen helpt en soms geeft lachen inzicht. Het lucht in elk geval op. Loop je al een tijdje te denken dat je met iemand wilt gaan praten, maar je bent bang dat het zo serieus is, dan ben je van harte welkom. De Praktijk voor Spirituele Psychologie ondersteunt jou om in je kracht te komen en te blijven.

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconyou tube icon

Referenties

"De kracht van Louise is gelegen in haar mix van vrolijke nuchterheid en spirituele input. Haar grote mate van zelfreflectie is ontwapenend en daardoor is het zo gemakkelijk om lekker jezelf te zijn. Tegelijkertijd kan ze haarfijn vaak de vinger op de zere plek leggen zonder dat je het gevoel hebt in je hemd te staan. Ze zegt het niet alleen maar het is ook echt zo dat "alles goed" is. Ze weet zich te onderscheiden van veel van haar collega's die zich met bewustzijnsontwikkeling bezig houden doordat ze de behoefte aan spirituele groei en input prachtig weet in te bedden in het gewone leven".

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

captcha 

Top