Spiegelwerk is een methode die je leert om anders naar de wereld om je heen te kijken. Om je jezelf leuker en liever te vinden. Door jezelf positief toe te spreken verander je stap voor stap je onbewuste denken. Je helpt je eigen gedachten te veranderen zodat je meer eigenwaarde en zelfvertrouwen krijgt.

Het is voor iedereen die het in deze tijd moeilijk vindt om bij zichzelf te blijven: mannen en vrouwen, moeders en vaders, opa's en oma's, studenten. Gun het jezelf!

spiegelwerk 050 aangepast

Datum: wanneer je hebt betaald, kan je gelijk beginnen
Locatie: thuis achter je eigen computer of via je mobiel
Kosten: € 22,00
Ik meld me aan

Spiegelwerk is veertig jaar geleden ontwikkeld door de Amerikaanse Louise Hay. Het gaat om het gesprek met jezelf. Door gebruik te maken van positieve zinnetjes, zogenaamde affirmaties, waarmee je jezelf toespreekt, creëer je rust en ruimte in je hoofd. Het is een effectieve manier om goed in balans te blijven.

Door deze cursus leer je op je woorden en gedachten te letten maar ook op je eigen gedrag. Je gaat beter voor jezelf en je omgeving zorgen.

Voor een spiegel zeg je de affirmaties hardop tegen jezelf. De spiegel reflecteert direct jouw gevoelens en weerstand ertegen. Maar de spiegel laat ook zien als het goed gaat, waar je trots op jezelf kunt zijn.

Als iets goed gaat, kun je dankbaar zijn en jezelf in de spiegel een compliment geven. Als iets niet goed gaat, kun je tegen jezelf zeggen dat je nog steeds van jezelf houdt ook al was het niet handig wat je hebt gedaan.

Spiegelwerk is geen therapie maar meer een manier op bewust te worden van je eigen gedachten en woorden. Je leert minder streng, minder hard tegen jezelf te zijn.

De methode, zoals ik die geef, bestaat uit 25 blogs met (korte) audio-meditaties. Ze geven je de komende weken inzichten hoe jij denkt over jezelf. De oefeningen voor de spiegel leiden vaak tot een positievere en lievere manier van omgaan met jezelf. Elke blog heeft een foto met bijbehorende hartgedachte/affirmatie, die je kan gebruiken om de oefeningen van de dag te versterken.

Als je je aanmeldt ontvang je elke drie dagen een mail. Daarin staat een tekst over een bepaald onderwerp met een link naar een meditatie. In de tekst en meditatie staan affirmaties die je kunt gebruiken. In totaal ontvang je 25 mails elk met een ander onderwerp en andere meditatie.
Spiegelwerk doe je in je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt.

Je betaalt 22 euro voor 25 blogs met audio-meditaties.

Veel mensen zijn je voorgegaan, lees hun ervaringen.

Aanmelden en betaling Spiegelwerk

Vul onderstaande gegevens in om zo snel mogelijk te kunnen beginnen. De betaling verloopt via Mollie.
Als de betaling is goedgekeurd, krijgt u een mail ter bevestiging.

Kosten - € 22,00

Typ hier uw naam.

Ongeldig e-mailadres.

€ 0,00

Ongeldige invoer

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

captcha 

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconyou tube icon

Referenties

Na en tijdens een moeilijke periode in mijn leven, heeft Louise me weer met beide benen op de grond kunnen zetten  en me het gevoel gegeven dat ik er toe doe, zoals ik ben.

We hebben veel gepraat (en gelachen), ze wist de juiste toon te raken, waardoor ik me sterker ging voelen en mezelf beter leerde kennen.

De massages waren voor mij iets extra’s. die gaven me rust en ontspanning. Er vielen daardoor dingen op zijn plek, waardoor ik me ook energieker ging voelen.

Ik was altijd welkom, ook als ik een paar maanden niet was geweest.

Bedankt voor alle steun die je me hebt gegeven.

Top