In 50 dagen ga je naar een nieuw zelfbeeld met meer zelfvertrouwen. Door het gebruik van affirmaties: positieve zinnen die je tegen jezelf zegt terwijl je voor de spiegel staat. Raar? Jazeker. In het begin wel maar als snel merk je resultaat: je leven wordt positiever en leuker. Het glas wordt halfvol. Je hebt meer plezier.

Het programma is oorspronkelijk van Louise Hay en vertaald door Louise Tuijt.

Elke maandag, woensdag en vrijdag krijg je een e-mail met een begeleidende tekst en een ingesproken oefening. Hoe meer je oefent, hoe meer resultaat. Het formaat van je spiegel maakt niet uit. Badkamerspiegel, handspiegeltje, rond, vierkant of ovaal, klein of groot.

Kort en krachtig.

Het is aan jou om te bepalen hoe vaak en wanneer je de oefeningen doet. Hoe meer je oefent, hoe eerder resultaat.

Mocht de inhoud van het materiaal je raken (en dat hoop ik natuurlijk) dan kan je me dat ook schrijven. Graag zelfs. Ik ga echter geen sessies via de mail met je doen. Dan kan je een afspraak maken, in levende lijve of via Skype.

Het is een cursus waar je geen cijfer of diploma voor krijgt.
Er is geen goed of fout.
Het is een kadootje voor jezelf.

Inschrijven kan hier. Kosten 50 euro, inclusief spiegeltje.

Geen vergoeding door zorgverzekeraars mogelijk.

Ik geef me graag op voor de eerstvolgende cursus Zelfvertrouwen door SPIEGELWERK. Na mijn inschrijving krijg ik een bevestiging en een rekening die ik binnen twee weken overmaak.

Inschrijfformulier Spiegelwerk

Typ hier uw voornaam.

Typ hier uw achternaam.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldig e-mailadres.

Ongeldige invoer

Beveiligingscode
Ververs Ongeldige invoer

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconyou tube icon

Referenties

Ik ben in de periode dat ik in de overgang kwam enorm geholpen door de aanpak van Louise. De overgang heb ik ervaren als een wankele emotionele periode, waarin ik veel baat heb gehad bij de combinatie van Helende Massages en het gebruiken van Australian Bush Flower Essences. De spirituele massages maakten veel los in mij, er borrelde veel naar boven en daardoor borrelde er gelukkig ook veel uit.

Energie en warmte stroomde weer naar binnen. Ik heb dit intens beleefd en ben ontzettend blij dat ik mede daardoor opnieuw in balans ben gekomen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

captcha 

Top