Spiegelwerk is een methode die je leert om anders naar de wereld om je heen te kijken. Om je jezelf leuker en liever te vinden. Door jezelf positief toe te spreken verander je stap voor stap je onbewuste denken. Je helpt je eigen gedachten te veranderen zodat je meer eigenwaarde en zelfvertrouwen krijgt.

Het is voor iedereen die het in deze tijd moeilijk vindt om bij zichzelf te blijven: mannen en vrouwen, moeders en vaders, opa's en oma's, studenten,. Gun het jezelf!

spiegelwerk 050 aangepast

Datum: wanneer je hebt betaald, kan je gelijk beginnen
Locatie: thuis achter je eigen computer of via je mobiel
Kosten: € 22,00
Ik meld me aan

Spiegelwerk is veertig jaar geleden ontwikkeld door de Amerikaanse Louise Hay. Het gaat om het gesprek met jezelf. Door gebruik te maken van positieve zinnetjes, zogenaamde affirmaties, waarmee je jezelf toespreekt, creëer je rust en ruimte in je hoofd. Het is een effectieve manier om goed in balans te blijven.

Door deze cursus leer je op je woorden en gedachten te letten maar ook op je eigen gedrag. Je gaat beter voor jezelf en je omgeving zorgen.

Voor een spiegel zeg je de affirmaties hardop tegen jezelf. De spiegel reflecteert direct jouw gevoelens en weerstand ertegen. Maar de spiegel laat ook zien als het goed gaat, waar je trots op jezelf kunt zijn.

Als iets goed gaat, kun je dankbaar zijn en jezelf in de spiegel een compliment geven. Als iets niet goed gaat, kun je tegen jezelf zeggen dat je nog steeds van jezelf houdt ook al was het niet handig wat je hebt gedaan.

Spiegelwerk is geen therapie maar meer een manier op bewust te worden van je eigen gedachten en woorden. Je leert minder streng, minder hard tegen jezelf te zijn.

De methode, zoals ik die geef, bestaat uit 25 blogs met (korte) audio-meditaties. Ze geven je de komende weken inzichten hoe jij denkt over jezelf. De oefeningen voor de spiegel leiden vaak tot een positievere en lievere manier van omgaan met jezelf. Elke blog heeft een foto met bijbehorende hartgedachte/affirmatie, die je kan gebruiken om de oefeningen van de dag te versterken.

Twijfel je nog?

Dat kan ik me goed voorstellen. Daarom heb ik speciaal voor jou de eerste blog gratis online gezet. Zodat je kan kijken of het wat voor je is. Hier is de link: #Introductie blog Spiegelwerk

Als je je aanmeldt ontvang je elke drie dagen een mail. Daarin staat een tekst over een bepaald onderwerp met een link naar een meditatie. In de tekst en meditatie staan affirmaties die je kunt gebruiken. In totaal ontvang je 25 mails elk met een ander onderwerp en andere meditatie.
Spiegelwerk doe je in je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt.

Je betaalt 22 euro voor 25 blogs met audio-meditaties.

Veel mensen zijn je voorgegaan, lees hun ervaringen.

Aanmelden en betaling Spiegelwerk

Vul onderstaande gegevens in om zo snel mogelijk te kunnen beginnen. De betaling verloopt via Mollie. Als de betaling is goedgekeurd, krijg je een mail ter bevestiging en dan kan je gelijk beginnen.

Kosten - € 22,00

Typ hier uw naam.

Ongeldig e-mailadres.

€ 0,00

Ongeldige invoer

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconyou tube icon

Referenties

Ik ben in de periode dat ik in de overgang kwam enorm geholpen door de aanpak van Louise. De overgang heb ik ervaren als een wankele emotionele periode, waarin ik veel baat heb gehad bij de combinatie van Helende Massages en het gebruiken van Australian Bush Flower Essences. De spirituele massages maakten veel los in mij, er borrelde veel naar boven en daardoor borrelde er gelukkig ook veel uit.

Energie en warmte stroomde weer naar binnen. Ik heb dit intens beleefd en ben ontzettend blij dat ik mede daardoor opnieuw in balans ben gekomen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

captcha 

Top