handenHoe ga je om met emoties die je liever niet wilt voelen, wat zeggen ze tegen je en wat kan je ermee? Zeker geen zware dag vol zakdoeken, meer een heldere praktische kijk op deze soms verwarrende gevoelens.

Als kind leer je om aan te passen: niet huilen, niet boos worden, netjes met twee woorden spreken. Wat doet dat met je?

Over de workshop

Samen gaan we op onderzoek: welke emoties zijn er, wat proberen ze je te vertellen. Er wordt gebruik gemaakt van meditatie, visualisatie en als afsluiting een leuke verrassing. Je hebt geen voorkennis nodig, alleen een open, nieuwsgierige geest. Na deze dag heb je genoeg tips hoe je met deze onhandige emoties om kan gaan en wat je er zelf mee kan doen.

Over de begeleiding

Deze workshop wordt gegeven door Louise Tuijt-Snippe. Zij heeft ruim 18 jaar haar eigen praktijk voor Spirituele psychologie. Na 15 jaar in het buitenland woont Louise inmiddels al weer ruim 10 jaar in Haarlem. Zij heeft in de loop van de jaren honderden mensen individueel begeleid om steviger en meer in balans in het leven te staan. Nu is het de tijd om alle kennis te bundelen tot deze intense workshops.

Over de datum en locatie

De datum wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. De locatie is uniek: ’t Mosterdzaadje, Kerkweg 29 Santpoort-Noord.

Over de kosten

De kosten voor de workshop zijn 129 euro, inclusief lunch en surprise. 

Geef je op door een email te sturen naar Louise at louisetuijt.nl of via deze link.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

captcha 

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconyou tube icon

Referenties

Louise kijkt verder dan de uiterlijke verschijningsvorm en weet zo haarfijn al je innerlijke strubbelingen bloot te leggen, en begeleidt je op een liefdevolle manier om ze op te lossen c.q. los te laten.

Top