Vliegt alles je aan?

Vliegt alles je aan?

Thuiswerken, huisgenoten de hele dag om je heen? Je kan best wel verschillende bezigheden bedenken die jou kunnen helpen om uit die stress te komen. Helaas kan je meestal niet zomaar overdag naar de sportschool, een uur gaan rennen of je favoriete yogales online volgen. Dat kost teveel tijd.

Er is een tool die je direct kan helpen. Eentje die je altijd bij je hebt: je ademhaling. Ja, ja, dat klinkt als een dooddoener en te simpel, maar dat is het helemaal niet.
Oefen nu maar direct met inademen in 4 tellen en dan in 6 tellen uit te ademen. Zet je alarm op 5 minuten en zolang hou je het vol. Het helpt direct!

Hoe meer stress, hoe langer het duurt voordat je ademhaling rustig wordt. Datzelfde geldt als je veel koffie of cola hebt gedronken.

Wil je hulp maar heb je helemaal geen tijd om naar iemand te gaan, dan is de thuis training “Stress en je ademhaling” iets voor jou. Naast vijf ademhalingsoefeningen die je stap voor stap worden uitgelegd, krijg je nog pagina’s vol bruikbare tips. Simpel en praktisch. Je kan de oefeningen in je bed doen, in de auto, op je werk, op de fiets. Schrijf je in! Klik hier om je direct aan te melden.

Nu op Instagram samen oefenen!

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

"Wilde je toch even bedanken voor de workshop. Mooie locatie, fijne vrouwen, vertrouwd en goed gevoel.
De meditaties vond ik zelf heel fijn, ik kwam in de kamer bovenaan de trap een bak verdriet tegen waar ik niet op had gerekend. Het was mooi om te ervaren dat ik daar heel goed bij kon blijven en zo in een enorme rust belandde, Ik zakte er als het ware doorheen. Was een bijzondere en prachtige ervaring. Door het verdriet heen werd ik ontzettend licht in energie en gevoel. De dagen erna bleef het ook positief doorwerken"

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.