Druk, druk, druk

Druk, druk, druk

Wat moèt jij allemaal van jezelf? Op tijd opstaan, gezond eten, er verzorgd uitzien, vriendelijk zijn tegen de buren, goede cijfers halen, vuilnisbakken buiten zetten, jezelf ontwikkelen, sporten, gezellige afspraakjes, vrienden zien, kinderen in het gareel houden, ouders bezoeken, huis schoonmaken? En de lijst is vaak nog eindeloos langer.

Zo’n lijst van ‘moeten’ maakt je al zenuwachtig op zich. Sommige onderwerpen zullen van jezelf afkomstig zijn maar de meeste dingen leer je van je ouders of van je vrienden en omgeving.

Heel bijzonder is het dat, als je naar de lijst kijkt en je bedenkt wat je echt zelf wil, de stress afneemt. Het voelt heel anders of je WIL gaan sporten in plaats van dat je van jezelf MOET sporten. Of dat je elke week naar je ouders MOET gaan dan dat je WILT gaan. Probeer het zelf maar.

Wil je hulp met het dealen van dat ‘moeten’, maar heb je geen tijd om naar iemand te gaan, dan is de thuis training “Stress en je ademhaling” helemaal iets voor jou. Stukjes achtergrond en vijf ademhalingsoefeningen worden je stap voor stap uitgelegd. Simpel en praktisch. Je kan de oefeningen in je bed doen, in de auto, op je werk, op de fiets. Schrijf je in en je kan direct beginnen. Klik hier om je direct aan te melden.

Nu op Instagram samen oefenen!

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

Na en tijdens een moeilijke periode in mijn leven, heeft Louise me weer met beide benen op de grond kunnen zetten  en me het gevoel gegeven dat ik er toe doe, zoals ik ben.

We hebben veel gepraat (en gelachen), ze wist de juiste toon te raken, waardoor ik me sterker ging voelen en mezelf beter leerde kennen.

De massages waren voor mij iets extra’s. die gaven me rust en ontspanning. Er vielen daardoor dingen op zijn plek, waardoor ik me ook energieker ging voelen.

Ik was altijd welkom, ook als ik een paar maanden niet was geweest.

Bedankt voor alle steun die je me hebt gegeven.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.