Ik moet zoveel doen

Ik moet zoveel doen

Vaak beginnen we aan een klus omdat we worden uitgedaagd. Of omdat we worden gevraagd en geen ‘nee’ durven te zeggen. Dat is oké als je de balans kan houden tussen alle taken die van je worden gevraagd.

Helaas willen we te-vaak te-veel te-gelijk doen. Eigenlijk doe je dan meestal alles half. Je kan niets echt 100% jouw aandacht geven, want de tijd ontbreekt. En daar baal je dan weer van. Kortom een vicieuze cirkel.

Super ingewikkeld om het patroon te doorbreken. Maar ‘nee zeggen’ is belangrijk. Hoe je dat op andere manieren kan zeggen, leg ik je uit in de thuis training ‘Stress en je ademhaling’.

Vliegt het je aan en heb je geen tijd om naar iemand te gaan, dan is deze training helemaal iets voor jou. Vijf ademhalingsoefeningen, inclusief veel meer tips, worden je stap voor stap uitgelegd. Simpel en praktisch. Je kan de oefeningen in je bed doen, in de auto, op je werk, op de fiets.
Schrijf je in en je kan direct beginnen. Klik hier om je direct aan te melden

Nu samen oefenen op Instagram!

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

Bij de individuele sessie van Louise voel ik mij na een uur helemaal herboren en kan er weer helemaal tegenaan , niets moet, alles mag , met name genieten. En wil je wat met haar delen dan wordt er heel goed naar je geluisterd en krijg je warme en heldere feedback waar je verder mee kunt en ondertussen krijg je een heerlijk ontspannende massage.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.