SOGGEN: herken je dat?

SOGGEN: herken je dat?

Studie Ontwijkend Gedrag is iets wat al generaties lang voorkomt. Alles is aangenamer en belangrijker dan studeren, de deadline halen of die ‘paper’ schrijven. Dat vonden we ook al in de jaren 80. Het woord zelf bestaat nog niet zo lang. Het verscheen voor het eerst in 2011.

Zeker nu de meeste lessen online zijn, is soggen makkelijk.
Alles is leuker dan de hele dag achter een scherm te zitten. Deadlines stapelen zich op en de studiestress neemt toe. Plotseling overzie je het allemaal niet meer. Soggen is de tijdelijke oplossing maar helpt je niet om resultaat te behalen. Ook helpt soggen je niet bij het verminderen van alle spanning en onrust. Oké, misschien even tijdelijk, maar dan komt het als een boemerang bij je terug.

In de thuis training “Stress en je ademhaling” leer je ademhalingsoefeningen die heel eenvoudig te doen zijn. Alles wordt je stap voor stap uitgelegd. Bovendien leer je nog veel meer handige tips om teveel soggen te voorkomen.
Schrijf je in en je kan direct beginnen. Klik hier om je direct aan te melden

Nu op Instagram samen oefenen!

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

Louise kijkt verder dan de uiterlijke verschijningsvorm en weet zo haarfijn al je innerlijke strubbelingen bloot te leggen, en begeleidt je op een liefdevolle manier om ze op te lossen c.q. los te laten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.