Hoofdpijn, moe, druk op de borst

Hoofdpijn, moe, druk op de borst

Zo ellendig hoeveel pijn en ongemak je kan krijgen als je het lange tijd tè druk hebt.
Meestal kan je het een tijd volhouden om èn thuis èn je studie èn voor je ouders te zorgen èn je vrienden te blijven zien, naast je baan waar je het steeds drukker krijgt en vaak ook meer verantwoordelijkheid.

Op een gegeven moment is jouw boodschappentas vol en kan er niets meer bij. Het wordt te zwaar. Denk dan aan die stewardess die in het vliegtuig uitlegt dat je eerst zelf het zuurstofmasker moet opzetten voordat je anderen kan helpen. Nu is het de tijd om aan jezelf te denken!

Natuurlijk ga je met fysieke klachten naar je huisarts en laat je je checken. Kan die niets vinden, onderzoek dan wat jou stress geeft. Vaak zijn het juist de vele, kleine dingen in plaats van de grootse gebeurtenissen in je leven.

De volgende stap is om te gaan shiften en te proberen verandering aan te brengen.

Heb je heel weinig tijd, dan is de thuis training “Stress en je ademhaling” iets voor jou. Naast handige tips worden vijf ademhalingsoefeningen stap voor stap uitgelegd. Simpel en praktisch. Je kan alle oefeningen overal doen: in je bed, in de auto, op je werk, op de fiets.
Schrijf je in en je kan direct beginnen. Klik hier om je direct aan te melden

Nu samen oefenen op Instagram!

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

"Wilde je toch even bedanken voor de workshop. Mooie locatie, fijne vrouwen, vertrouwd en goed gevoel.
De meditaties vond ik zelf heel fijn, ik kwam in de kamer bovenaan de trap een bak verdriet tegen waar ik niet op had gerekend. Het was mooi om te ervaren dat ik daar heel goed bij kon blijven en zo in een enorme rust belandde, Ik zakte er als het ware doorheen. Was een bijzondere en prachtige ervaring. Door het verdriet heen werd ik ontzettend licht in energie en gevoel. De dagen erna bleef het ook positief doorwerken"

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.