‘Mijn to-do-lijst is zo enorm lang. Ik weet niet meer waar ik moet beginnen. Ik blijf het liefst in mijn bed met mijn dekbed over mijn hoofd’.

Herken je dit scenario? Is dit ook jouw liefste wens en dan maar hopen dat alles vanzelf over gaat?

Het is één van de vijf manieren waarop je met stress kan omgaan. Je vlucht of bevriest. Sommigen worden boos en gaan in de aanval. Anderen, zoals jij, rennen heel hard weg. Je kan ook heel erg gaan zorgen voor anderen zodat je zelf maar niets hoeft te voelen.

Zo reageert iedereen anders op stress. En dat is oké.

Als je weet wat jouw ‘favoriete’ manier van reageren is op een overload, op te-veel-te-vaak-te-lang, kortom op stress, dan helpt dat om te herkennen wanneer jij je anders kan gedragen en om jouw oude patroon te doorbreken.

Heb je weinig tijd, dan is de thuis training “Stress en je ademhaling” iets voor jou. Vijf ademhalingsoefeningen worden je stap voor stap uitgelegd. Daarnaast word je uitgelegd hoe stress werkt en andere handige tips. Simpel en praktisch. Je kan de oefeningen in je bed doen, in de auto, op je werk, op de fiets.
Schrijf je in en je kan direct beginnen. Klik hier om je direct aan te melden.

Nu samen oefenen op Instagram!

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

Na en tijdens een moeilijke periode in mijn leven, heeft Louise me weer met beide benen op de grond kunnen zetten  en me het gevoel gegeven dat ik er toe doe, zoals ik ben.

We hebben veel gepraat (en gelachen), ze wist de juiste toon te raken, waardoor ik me sterker ging voelen en mezelf beter leerde kennen.

De massages waren voor mij iets extra’s. die gaven me rust en ontspanning. Er vielen daardoor dingen op zijn plek, waardoor ik me ook energieker ging voelen.

Ik was altijd welkom, ook als ik een paar maanden niet was geweest.

Bedankt voor alle steun die je me hebt gegeven.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

captcha 

Top