Ik kruip het liefst onder mijn dekbed…

Ik kruip het liefst onder mijn dekbed…

‘Mijn to-do-lijst is zo enorm lang. Ik weet niet meer waar ik moet beginnen. Ik blijf het liefst in mijn bed met mijn dekbed over mijn hoofd’.

Herken je dit scenario? Is dit ook jouw liefste wens en dan maar hopen dat alles vanzelf over gaat?

Het is één van de vijf manieren waarop je met stress kan omgaan. Je vlucht of bevriest. Sommigen worden boos en gaan in de aanval. Anderen, zoals jij, rennen heel hard weg. Je kan ook heel erg gaan zorgen voor anderen zodat je zelf maar niets hoeft te voelen.

Zo reageert iedereen anders op stress. En dat is oké.

Als je weet wat jouw ‘favoriete’ manier van reageren is op een overload, op te-veel-te-vaak-te-lang, kortom op stress, dan helpt dat om te herkennen wanneer jij je anders kan gedragen en om jouw oude patroon te doorbreken.

Heb je weinig tijd, dan is de thuis training “Stress en je ademhaling” iets voor jou. Vijf ademhalingsoefeningen worden je stap voor stap uitgelegd. Daarnaast word je uitgelegd hoe stress werkt en andere handige tips. Simpel en praktisch. Je kan de oefeningen in je bed doen, in de auto, op je werk, op de fiets.
Schrijf je in en je kan direct beginnen. Klik hier om je direct aan te melden.

Nu samen oefenen op Instagram!

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

Bij de individuele sessie van Louise voel ik mij na een uur helemaal herboren en kan er weer helemaal tegenaan , niets moet, alles mag , met name genieten. En wil je wat met haar delen dan wordt er heel goed naar je geluisterd en krijg je warme en heldere feedback waar je verder mee kunt en ondertussen krijg je een heerlijk ontspannende massage.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.