Stress snippets Louise Tuijt

Alles doen behalve datgene wat op je lijstje staat…

Uitstellen, opschorten, talmen, vertragen, opschuiven. Allemaal woorden die aangeven dat je niet doet wat je zou moeten of zou willen doen. Soms is dat prima, want het geeft je tijd om te pruttelen, na te denken, een plan te maken. Vaak duurt het net te lang en haal je de in- of aanleverdatum niet. Jouw reactie op het niet halen van de deadline levert jou vervolgens stress op. Je ademhaling gaat sneller, je wordt zenuwachtig, slaapt misschien wel slechter en je bent vee sneller geïrriteerd.

Door te oefenen met je ademhaling zodat je die meer onder controle kan houden, word je vanzelf rustiger. Heb je meer tijd dan kan je ook gaan sporten, wandelen, klungelen. Maar ja, dat laatste heeft je vaak al in de eerste plaats in deze positie gebracht: je doet alles behalve datgene wat je moet doen…

Wil je praktische tips en oefeningen, dan is de thuis training “Stress en je ademhaling” helemaal iets voor jou. Vijf ademhalingsoefeningen worden je stap voor stap uitgelegd. Simpel en praktisch. Je kan alle oefeningen overal doen:  in je bed doen, in de auto, op je werk, op de fiets.

Schrijf je in en je kan direct beginnen. Klik hier om je direct aan te melden

Nu samen oefenen op Instagram!

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

Ik ben in de periode dat ik in de overgang kwam enorm geholpen door de aanpak van Louise. De overgang heb ik ervaren als een wankele emotionele periode, waarin ik veel baat heb gehad bij de combinatie van Helende Massages en het gebruiken van Australian Bush Flower Essences. De spirituele massages maakten veel los in mij, er borrelde veel naar boven en daardoor borrelde er gelukkig ook veel uit.

Energie en warmte stroomde weer naar binnen. Ik heb dit intens beleefd en ben ontzettend blij dat ik mede daardoor opnieuw in balans ben gekomen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.