IK ZEG NEE!!! Huh?? Wat zeg je??

IK ZEG NEE!!! Huh?? Wat zeg je??

Weet je, het moeilijkste woord voor veel mensen is hoogstwaarschijnlijk eigenlijk maar een heel kort woordje. Het is maar drie letters lang.

Het is het woord NEE.

Door NEE te zeggen
- stel je mensen teleur,
- voldoe je misschien niet aan wat hoort,
- aan wat van je wordt verwacht.

In de “Chickensoup for the Soul”-serie stond het gedicht “Angela’s word” wat voor veel mensen een herkenbaar gedicht is. Het is te lang om hieronder in zijn geheel weer te geven maar hier vind je de link.

Lees het hardop voor. Dan maakt het de meeste indruk.

Als je de Thuistraining ‘Stress en je Ademhaling’ aanschaft, leer je ook op andere manieren NEE zeggen en je grenzen aangeven.

Meer info?

Kijk hier voor meer info of om je direct in te schrijven.

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

Ik ben in de periode dat ik in de overgang kwam enorm geholpen door de aanpak van Louise. De overgang heb ik ervaren als een wankele emotionele periode, waarin ik veel baat heb gehad bij de combinatie van Helende Massages en het gebruiken van Australian Bush Flower Essences. De spirituele massages maakten veel los in mij, er borrelde veel naar boven en daardoor borrelde er gelukkig ook veel uit.

Energie en warmte stroomde weer naar binnen. Ik heb dit intens beleefd en ben ontzettend blij dat ik mede daardoor opnieuw in balans ben gekomen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.