Heb je heel even?

Heb je heel even?

De vakantie is net begonnen. De regelmaat is weg. Maar soms is dat ook wel heel erg fijn: geen druk om ergens op tijd te komen, pyjama-dagen, buiten eten en BBQ-en. Toch belangrijk om ook aan jezelf te blijven denken…

Neem eens de tijd om een paar minuten ongestoord op je ademhaling te letten. Misschien lukt dat nu ter plekke wel. Concentreer je op het in- en uitademen, het liefst naar je buik in 3 of 4 tellen. Alles is goed. Ontspan je voorhoofd, je kaken en je schouders. Bij elke uitademing laat je los: de spanning in je lichaam, opkomende emoties waar je niets meer aan hebt, je gedachten die maar blijven ronddartelen en je bezig houden. Laat het los en laat het de grond ingaan of laat het gewoon van je af glijden.

Nergens hoef je te oordelen, beoordelen of veroordelen: het is zoals het is en je hebt het niet meer nodig.

Na enige tijd adem je wit licht in, of een andere kleur maar in elk geval een beetje liefde en warmte voor jezelf waarmee je je lichaam opvult en misschien ook je energieveld om je heen kan opvullen. En dan kan je op een gegeven moment misschien wel voelen dat je ruimte maakt door het loslaten van al die energie, emoties en gedachten van anderen, en die ruimte kan opvullen met wit licht en zo vul je jezelf met licht en ruimte, als een vicieuze cirkel.

Wil je leren hoe je kan ontspannen, of wil je een uur rust en aandacht voor jezelf, schrijf je dan in voor mijn zogenaamde Spiri-avonden, online, twee keer per maand. https://louisetuijt.nl/workshops/spiri-avonden-meditatie. Gun jezelf die tijd. De Praktijk voor Spirituele Psychologie ondersteunt jou om in je kracht te komen en te blijven.

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

 Spiri-avonden zijn elke keer verrassend: serieus, grappig, confronterend, maar altijd heel erg ontspannend. Iets om maandelijks naar uit te kijken!

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.