Mensen hebben zich altijd al teruggetrokken op bergtoppen en in grotten. Daar gingen ze mediteren om tot rust te komen, voor innerlijke vrede, verdieping en wijsheid. Allerlei culturen en religies gebruiken meditatie of contemplatie. Meditatie is een manier om helemaal tot rust te komen, om te luisteren naar je lichaam. Meditatie is niet bedoeld om de wereld te ontvluchten, maar om jezelf beter te leren kennen.

Meditatie is voor iedereen

Of je nu jong of oud bent, spiritueel bent of juist helemaal niet, iedereen kan het leren. Ieders hoofd is gewend aan duizenden gedachten tegelijkertijd. We leven nou eenmaal in een overvol tijdperk. Daardoor word je in het begin vaak afgeleid als je de tijd neemt om stil te gaan zitten en zullen er zeker storende, en misschien wel verontrustende, gedachten langskomen. 

Meditatie kan een rustpunt worden als je regelmatig oefent. Het helpt om overzicht te creƫren, stress te verminderen, inzichten te krijgen, rust te vinden.

Mediteren is niet alleen zitten op een kussentje. Ook bewust wandelen, aarden, orakelkaarten gebruiken, affirmaties en je intentie neerzetten zijn, wat mij betreft, manieren van mediteren. Uiteindelijk gaat het om het vinden van een routine die jij kan volhouden en die voor jou werkt. Zo'n routine vinden, daar kan ik jou bij helpen.

Voor mij bestaat mediteren uit drie delen: aarden, ademhalen en 'stilzitten'. Dat leer ik je tijdens de Spiri-avonden.
Maar ik heb ook korte meditaties met behulp van EFT/Tapping op de cursussen pagina staan.

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconInstagram iconyou tube icon

Referenties

Bij de individuele sessie van Louise voel ik mij na een uur helemaal herboren en kan er weer helemaal tegenaan , niets moet, alles mag , met name genieten. En wil je wat met haar delen dan wordt er heel goed naar je geluisterd en krijg je warme en heldere feedback waar je verder mee kunt en ondertussen krijg je een heerlijk ontspannende massage.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

captcha 

Top