BEWUSTWORDEN VAN JE EIGEN KRACHT EN INTUÏTIE

Deze losse modules behandelen verschillende onderwerpen om jouw persoonlijke ontwikkeling en intuïtie te vergroten en te versterken. Elke module is zo opgebouwd dat alle lagen van je wezen bereikt kan worden. In je hoofd heeft je linkerhersenhelft behoefte aan kennisoverdracht. Daarentegen wil je rechterhersenhelft graag creatief aan de slag. Je fysieke lichaam wil bewegen, staan, ademhalen en eten&drinken. Emoties en gevoelens kunnen aangeraakt worden. Om bewuster in het leven te staan is het fijn om te leren voelen: het helpt je, waarschuwt je en geeft je veel plezier. Daarnaast is er in elke module plaats voor geleide visualisaties en aandachtsoefeningen om jouw spirituele deel voldoening te geven. Vaak zal je een opdracht mee krijgen om thuis te oefenen. Het bewust worden van je eigen kracht en versterken van je intuïtie gebeurt alleen door heel veel oefening. Een module van één dag is slechts het begin van een verandering.

Naast individuele processen kunnen er ook groepsprocessen plaatsvinden dat wil zeggen dat wat er met jou gebeurt ook van belang kan zijn voor de groep. Haal je kennis op. Ervaar hoe je al veranderd bent sinds de laatste keer dat je een dergelijke workshop volgde of er een boek over las.

1. Gesprekken in je hoofd

Bewustworden van de stemmen in je hoofd: wie zit er achter jouw stuur in de auto van je leven? Ronde tafel-gesprekken, hoe is jouw woordgebruik naar jezelf toe? Wie voert de boventoon? MEER INFO DOOR HIER TE KLIKKEN. Hele dag.

2. Communicatie tussen Ego en Ziel

Leven zonder Ego is voor sommigen het doel maar is dat wel mogelijk? Wat zegt je Ego en wat zegt je Ziel erover. Hoe krijg je daar balans in. Hele dag.

3. Kwetsbaarheid en andere onhandige emoties

Hoe ga je om met deze emoties die je liever niet wilt voelen, wat zeggen ze tegen je en wat kan je ermee? Zeker geen zware dag vol zakdoeken, meer een heldere praktische kijk op deze soms verwarrende gevoelens. MEER INFO STAAT HIER. Hele dag.

4. Psychologie en energie

Over conditionering en patronen. Hoe je hoofde en gevoel elkaar echt nodig hebben. Maslow, Skinner en andere psychologen in een nieuw jasje.

 

De kosten voor alle modules, van 10.00 tot 16.30 uur incl. koffie/thee/lunch en materiaal bedragen per dag € 129,- inclusief 21%BTW. Pinnen kan.

Workshops worden niet vergoed door zorgverzekeraars.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ook al staat er geen datum genoemd, maak alstublieft uw belangstelling kenbaar. Ik verzamel namen van geïnteresseerden om zo tot een voor iedereen passende datum te komen.

Inschrijfformulier Spirituele Psychologie

Typ hier uw voornaam.

Ongeldig e-mailadres.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Beveiligingscode
Ververs Ongeldige invoer

Praktijk

Zijlweg 301
2015 CM Haarlem
06 23 31 80 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

facebook iconlinkedin iconyou tube icon

Referenties

Wat de Meditatie-avond zo mooi maakt is de begeleiding van Louise. Zij is betrokken bij de deelnemers, zij staat of zit met beide benen op de grond, ze heeft haar eigen-wijsheid. Nuchter en oplossingsgericht! Ze staat open voor de mening en gevoelens van de ander.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.

captcha 

Top